Responsabilitat Social Empresarial

..."no podem fer el de sempre i esperar resultats diferents"...

Sabies paraules del nostre estimat Albert Einstein


Childcare On com a empresa i equip de treball, està conscienciat i es compromet amb les pràctiques de RSE. A més, ja hem comprovat que és un gran valor afegit per a l'empresa i les seves persones ... ¿T'expliquem com?

Coneixes el triple GUANYA?

És cert, tots guanyem!

GUANYA - GUANYA - GUANYA

L'Empresa - El Client - L'Entorn


A continuació compartirem algunes de les moltes accions que ja formen part del nostre dia a dia i del dia a dia dels nostres clients i usuaris:

La principal responsabilitat de Childcare On com a empresa de desenvolupament d'Apps, és continuar operant en el temps. Els nostres usuaris, estan tranquils perquè els nostres serveis son sostenibles en el temps.

Els nostres mètodes de treball i de millora es centren sobretot en les persones participants o interessats, afavorint el flux de comunicació a través dels múltiples canals que posem a la seva disposició, per així aconseguir unes relacions riques i fluïdes.

El vessant mediambiental representa un paper fonamental per a l'empresa i els usuaris de les nostres Apps, contribuint al medi ambient des de l'origen fins a la definitiva gestió dels residus. L'objectiu fonamental de Childcare On Apps és eliminar tot el paper i qualsevol mitjà físic de comunicació utilitzat per a la gestió del dia a dia de les Escoles i Centres Educatius. Estalvia temps, diners, intranquil·litat, inseguretat ... i millora el nostre futur mediambiental. Nosaltres ja ho fem! El nostre equip només treballa i es comunica utilitzant mitjans electrònics i estem connectats a través del núvol. Objectiu Zero Paper!

La sostenibilitat social del nostre equip de treball és un plus en el nostre compte de resultats: compromís horitzontal, treball flexible, contra objectius preestablerts, des de casa, sense preocupacions pel temps o el transport ... Ens movem en un àmbit de confiança plena. Així millorem el benestar dels nostres treballadors i l'atenció necessària dels nostres clients i usuaris! I no oblidem la sostenibilitat i millora social dels usuaris de les nostres Apps; els quals estan connectats amb l'Educació i Educadors dels seus fills, en temps real, des de qualsevol lloc ia qualsevol hora, sense preocupacions, de forma segura, i eludint qualsevol impediment físic a la involucració i millora de l'educació dels seus descendents.

Escoltem als nostres usuaris i intentem ajudar a resoldre problemes socials del moment a través de la innovació tecnològica a les Escoles i Centres. Per això, vam presentar i estem desenvolupant el projecte Assetjament Escolar dins de les nostres Apps.

Compartim els nostres coneixements, experiències i temps per ajudar a els nostres clients i usuaris en qualsevol àmbit de la nostra competència sense ànim de lucre. Pregunta'ns, i si està dins de les nostres capacitats, rebràs resposta.

I moltes més accions, però no menys rellevants!

Tania i Sergio, Cofundadors de Childcare On S.L.